tirsdag 10. juni 2008

Helgetur til Campingvogna!

Det var enormt varmt hele helga og Netta hadde problemer med å sovne. For det første så har hun aldri ligget borte siden hun begynte å sove i sin egen seng, så det var nok veldig uvant å bli lagt en annen plass og i tilegg til varmen så ble det bare tull. Hun sovnet omsider etter en lang trilletur kl 21.00. Utslitt som hun var sov hun helt til 07.30 uten å våkne og da sto vi opp. Storesøster sovnet ikke før 11.30 og våknet igjen 04.00...jeg skjønner ikke at det går an å ha så lite behov for søvn.


Denne store buska kom seilende på Mjøsa, jammen er det mye dritt der nå.

Det var ikke så ille mye stokker og grums nede ved vogna og Emilie fikk bade seg...vannet var iskaldt, men det brydde hun seg mindre om!

Netta har sitt eget lille "Swimming pool" på plattingen og for enkelhetskyld uten vann! Kjekk lekegrind!


Bestemor er så snill, for gjett hva jeg har fått lov til å smake på?? Jo, en marsmellow (skrives det sånn da?)...og det var så godt. Netta holdt i hånda til bestemor så fingrene var helt hvite!

To småstore søstre leker litt sammen!


Her begynte det å blåse opp litt og etter det uværet som var her sist så pakket vi fort inn i bilen og dro hjem. Vannet rekker nesten helt opp til vogna, så det er bare å håpe i det lengste at det ikke kommer noe særlig lenger opp for da må den flyttes og det er ikke så lett med denne her!

Sånn er vannet i vannkanten på visse steder...grøss og gru!


Ingen kommentarer: